Søk
  • -Irlin Lima -

Enkle krøller som sitter!

Kjenner noen som har hår som aldri holder på krøllene(?) eller er du kanskje en av de som føler du legger kjempe mye jobb på å krølle håret, men før du er ute av huset er de flate og nesten borte?


DA er dette innlegget noe for deg!
Vi elsker krøller, bølger og bevegelse i håret. Det er ofte det som gjør hverdags-hår til

fest-hår. Her er mine tips for at krøllene skal sitte lenge, samtidig som de fremdeles skal være myke og se naturlige ut.


(Jeg legger ved et bilde som viser at denne teknikke også passer til kortere hår)
1.Det er viktig med en godt start. Er det planlagt at du å lage krøller i håret så anbefaler jeg at du vasker håret med en volum shampoo og conditioner slik at håret er forberedt på å bli krøllet. (Mine to favoritter er : Moroccanoil Volum Shampoo og Conditioner og Paul Mitchell Extra body shampoo og conditioner)

2. Hvordan du bruker hår produktene er det viktigste av alt. De fleste hår produkter kan du bruke i både tørt hår og vått hår (les på bak på produktet om du er usikker). Jeg bruker alltid Moroccanoil Volum Mousse, for smidighet og godt hold. Dette produktet kan jeg bruke i tørt hår og derfor også lage like fine krøller selv om håret ikke er nyvasket.

3. Ofte blir håret litt flokete, elektrisk eller brusete etter bruk av føneren. Da passer det perfekt med hårolje. (Mine favoritter er: Moroccanoil treatment, Paul Mitchell Super skinny serum, og Awaphui Wild Ginger styling treatment oil)

4. Spray på en lett hårspray på hver eneste hårdel før du bruker krølltanga. (min soleklare favoritt til dette er *Moroccanoil Luminous Hairspray Medium og/eller Strong)


Jeg har laget en video, på hvordan alt dette gjøres. (Husk lyd)I denne videoen og på bildene over, har jeg brukt 25mm krølltang. Du kan bruke alle stegene selv om du bruker krølltanga annerledes enn meg. Rettetang kan også brukes for å lage krøller om du ønsker det.


Lykke til med nye langvarlige-krøller.
139 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle